Sanitair

SANITAIR

Onze badkamers zijn echte wellnessruimtes met prachtige badkamermeubels, inloopdouches en baden, al dan niet met een massagesysteem.

De keuzemogelijkheden zijn haast oneindig.

Heating Solutions helpt u bij de keuze van uw badkamertoestellen in functie van de beschikbare ruimte, de gewenste sfeer en de eisen die u aan de toestellen stelt. We werken hierbij samen met de toonzalen van onze leveranciers waar u kan kiezen uit bekende en kwaliteitsvolle merken van porselein, kranen en accessoires.

Ook het toilet is een ruimte waar de gebruikers de tijd hebben om elk hoekje aandachtig te bekijken. Het kraantje op de handenwasser of de duwplaat van het hangtoilet maken het verschil.

Verder bekijken we hier of regenwaterrecuperatie tot de mogelijkheden behoort.

Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren voor een offerte.

RECENTE PROJECTEN

Heeft u ook plannen of wenst u graag een vrijblijvende offerte?

KIES VOOR KWALITEIT

Verwarming, sanitair en ventilatie zijn belangrijke aspecten in uw woning, werk dan ook bij voorkeur steeds met vakmensen zoals Fabrice Falzone.

 

Bij Heating Solutions kan u steeds terecht voor deskundig advies en een scherpe prijs. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor kwalitatieve diensten en  producten, die u met de nodige kennis van zaken aangeboden worden. Wij nemen de tijd om alle aspecten van uw project te leren kennen. De combinatie van uw idee en onze jarenlange vakkennis zal u zeker verrassen!

TEVREDEN KLANTEN