Ventilatie

VENTILATIESYSTEMEN

Een goed ventilatiesysteem is een must voor een woning en zijn bewoners. Sinds 1 januari 2006 ben je verplicht om minimum 3,6m³/u per vierkante meter lucht toe –en af te voeren.

Voldoende ventileren zorgt ervoor dat schimmels en condensatie geen kans krijgen, ook hinderlijke of schadelijke stoffen worden snel afgevoerd. Kortom een ventilatiesysteem zorgt voor een aangename leefomgeving.

Het is belangrijk dat er een toevoer van verse lucht is, een doorstroming van lucht in de woning en afvoer van vervuilde lucht. Dit kan via verschillende systemen.

Samen met onze klant bespreken wij welk systeem het beste past bij de nieuwbouwwoning of bestaande woning.

RECENTE PROJECTEN

Heeft u ook plannen of wenst u graag een vrijblijvende offerte?

KIES VOOR KWALITEIT

Verwarming, sanitair en ventilatie zijn belangrijke aspecten in uw woning, werk dan ook bij voorkeur steeds met vakmensen zoals Fabrice Falzone.

 

Bij Heating Solutions kan u steeds terecht voor deskundig advies en een scherpe prijs. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor kwalitatieve diensten en  producten, die u met de nodige kennis van zaken aangeboden worden. Wij nemen de tijd om alle aspecten van uw project te leren kennen. De combinatie van uw idee en onze jarenlange vakkennis zal u zeker verrassen!

TEVREDEN KLANTEN